Investering

Mina paket och bildprodukter

Din investering

Paket & produktkatalog

Vi går tillsammans igenom alla produkter och priser på visningsmötet efter fotograferingen, där du även får se och känna på mina visningsprodukter. Självklart hjälper jag dig med din beställning så att du får exakt det du vill ha. ♥

Samtliga produkter och bilder ska beställas på visningsmötet, då det är då jag finns där för att ge råd och hjälp till dig. Det är bra om du har hunnit fundera innan vad som kan passa dig.


I alla mina fotograferingar ingår:


  • Professionell kontakt och guidning, från första kontakten tills du håller dina produkter i handen
  • Personlig planering utifrån dina behov och önskemål för din bästa upplevelse
  • Fri ombokning vid sjukdom (eller väderlek vid utomhusfotografering)
  • Tillgång till min omfattande kundgarderob för lån av t.ex. kimono eller klackar
  • Möjlighet till minst ett ombyte beroende på tid
  • Visnings- och beställningsmöte med fika, bubbel/kaffe och hjälp att välja dina bilder och produkter
  • En rejäl boost av självförtroende och självkärlek!


  • Bilder och produkter ingår inte i fotograferingsavgiften utan de köper du separat!

Vilken upplevelse passar dig bäst?

Jag erbjuder tre olika fotograferingspaket.

Fotografering inomhus (hotell)

Fotografering ca 90 min inomhus på ett av mina utvalda hotell i centrala Stockholm.
Session på förmiddagen, visningsmöte inom en vecka.

Bilder & produkter köpes separat. Bokas september-april.


sek 4 500

Fotografering utomhus (sommar)

Fotografering ca 90 min utomhus på en utvald fotoplats utifrån dina önskemål. Session på eftermiddag/kväll, visningsmöte inom en vecka.

Bilder & produkter köpes separat. Bokas juli-augusti.


sek 4 500

Fotografering utomhus (höst-vår)

Kortare fotografering ca 30 min (i omgångar) på de kallare årstiderna, utomhus på en utvald plats utifrån dina önskemål.
Session mitt på dagen med visningsmöte inom en vecka.

Bilder & produkter köpes separat. Bokas september-maj.


sek 2 500


Produktkatalog


Bildprodukterna jag erbjuder är noggrant utvalda för att passa både dina behov och önskemål som kund och mitt varumärke. Leverantörerna jag beställer ifrån är speciellt inriktade mot professionella fotografer och levererar handgjorda produkter av högsta kvalitet. Du kan vara absolut säker på att de kommer hålla i många år framöver.

Med alla mina produkter medföljer enkla instruktioner om hur du ska ta hand om dem så att de håller så länge som bara möjligt!


Digitala kopior av bilderna i produkten ingår alltid. De är högupplösta i mindre storlek och möjliggör egna foto-utskrifter upp till ca storlek A4.

Alla mina album (fotoböcker) är med layflat bindning, det betyder att sidorna ligger helt platta och ingenting av bilden går förlorad i mitten.

Leveranstider varierar men oftast får du dina produkter inom 3-6 veckor efter beställning! Behöver du dem snabbare än så går det oftast att betala extra för expresshantering, men mitt tips är att planera din fotografering i god tid innan du behöver produkterna.

o1. Album

Fineart Deluxe Artbook (här i magentafärgad silkesomslag) med matchande träbox

Sidor i tjockt, lätt texturerat papper med handrivna kanter

Fineart Deluxe Artbook - 35 000 kr (all inclusive)


Det absolut finaste du kan köpa för pengar, en helt magisk konstbok om dig!

Layflat fotobok med tjocka sidor av matt fineartpapper med handrivna kanter i storlek 25x25 cm eller 30x30 cm. Klädd i valfritt material (på bilden i silke), inklusive matchande box i samma exklusiva kvalitet. Samtliga utvalda bilder inklusive. Det ingår även valfri text ingraverad på framsidan av boken. En helt magisk bok, ett konstverk med dig inuti!

För endast denna bok går det att välja mellan fler sorters material till omslag: Linne, textil, silke, läderimitation, äkta läder, sammet (alla finns i flertal vackra färger)


OBS! Denna bok har några fler veckors leveranstid än mina andra produkter, med leverans inom ca 10 veckor.


Artbook: Fineart album, här klädd i grönblå sammet

Vi väljer alltid omslaget så att den passar ihop fint med stämningen och färgerna i dina bilder!

Sidor i matt, lätt strukturerat fineart papper med släta kanter

Finns även med framsida i akrylglas för extra lyxig känsla! Här med omslag i svart konstläder.

Artbook - från 13 500 kr


Layflat fotobok med tjocka sidor av matt fineartpapper i storlek 25x25 cm. Klädd i valfri textil (på bilden i sammet), inklusive matchande box. 15 bilder inklusive. Det ingår även valfri text ingraverad på framsidan. En så vacker och lyxig bok, helt otroligt fint! För extra lyxig känsla, välj till fotoframsida med akrylglas och/eller uppgradera till storlek 30x30 cm!

Går även att få med sidor i matt fotopapper.


Extra bilder: 500 kr/st

Fotoframsida i akrylglas: + 500 kr

Större bok 30x30 cm: +1 500 kr

Mini bok 15x15 cm (utan box): från 9 500 kr


Fotobok med bildomslag

Sidor i matt fotopapper

Fotobok - från 7 500 kr


Layflat fotobok med sidor av matt fotopapper i storlek 20x20 cm. Omslaget i antingen gråbeige textil eller i matt foto (se bild). 10 bilder inklusive. En jättefin liten bok av enklare karaktär som du kommer ha mycket glädje av. Boken går inte att anpassa i storlek. Kommer i en fin låda i kartong, en vacker matchande box går att köpa till.


Extra bilder: 500 kr/st

Matchande box: + 500 kr

o2. Print Box

Print Box Fineart - från 7 500 kr


Lyxig textilklädd låda med dina favoritbilder utskrivna på fineartpapper - ett tjockt, matt och strukturerat papper med otroligt fin färgåtergivelse. 10 st prints i storlek 15x23 cm inklusive.

Passar fint att rama in, ge bort, eller spara för sig själv i fina lådan!


Extra prints: 500 kr/st

o3. Wall Art

Din konst hemma på väggen!

Vad passar dig bäst? Modern glastavla, klassisk canvas, eller tidlös print att rama in själv?

Canvastavlor


Högkvalitativ canvastavla uppspänd på kilram, 16 eller 40 mm tjock. Tidlös klassiker, redo att hänga på väggen!


Storlek 100×150 cm: 13 000 kr

Storlek 70×100 cm: 10 000 kr

Storlek 50×70 cm: 8 500 kr

Storlek 30×40 cm: 6 000 kr 

Akrylglastavlor


Lyxiga tavlor med din bild permanent monterad bakom 1cm tjockt akryl/plexiglas. Så fin detaljåtergivning och extra WOW- känsla! Redo att hänga på väggen.


Storlek 50×70 cm: 8 500 kr

Storlek 30×40 cm: 6 000 kr

Storlek 20×30 cm: 4 000 kr

Fineart Prints


Lyxiga prints till väggen, på valfritt fineartpapper i museum-kvalitet. SÅ mycket finare än vanliga foto-utskrifter! Redo att rama in.


Storlek 70×100 cm: 9 000 kr

Storlek 50×70 cm: 5 000 kr

Storlek 30×40 cm: 3 000 kr

o4. Extra och Annat

Vikbar Folio med tre bilder


En Folio är ett slags mellanting mellan inramade prints och fotobok - tre bilder, inramade som permanent monterade fotoblock på valfri baksida. Går att ställa upp som en vikram eller vikas ihop. Går att anpassa fritt i både utförande och omslag och finns med fotoblock, passepartout eller glasblock. Finns i tre storlekar:


Storlek 15x15 cm: 4 500 kr

Storlek 18x18 cm: 5 000 kr

Storlek 18x26 cm: 5 200 kr


Frågor och svar

När måste man bestämma sig för produkter?

Senast under visningsmötet efter fotograferingen, när du fått se och välja dina bilder. Hela beställningen ska läggas under visningen, eftersom det är då jag finns med för att kunna hjälpa dig med urval och utformning så du inte behöver sitta hemma själv med det. Jag vill inte sälja något du inte vill ha, men jag vill hjälpa dig att få ut det bästa av dina bilder och ha kvar dem på ett sätt som passar dig.

Går det att beställa något i förväg?

Det går alldeles utmärkt! Många av mina kunder väljer att förbeställa någon eller några produkter som de känner lite extra för. På produkter och uppgraderingar (större bok, extra bilder etc) som beställs och betalas redan innan fotograferingen kan jag ge 10% rabatt. Sedan kan du självklart ändra dig under visningen och byta produkt till något som känns ännu bättre, då betalar du bara mellanskillnaden.

Hur funkar betalningen?

Allting betalas på faktura som skickas via mejl av mitt egenanställningsföretag Frilans Finans. Betaltid är alltid tio dagar. Det går tyvärr inte att betala kontant eller med kort direkt till mig.

Går det att dela upp betalningen?

Det går bra att dela upp en beställning (både innan och efter fotograferingen) på upp till tre månadsfakturor utan extra kostnad, som det passar dig. Tänk på att dina produkter beställs och levereras först efter fullständig betalning.

Varför kan jag inte bara köpa digitala bilder?

En fotografering med mig är ingen snabb bild tagen bara sådär, det är en upplevelse och en investering. Jag är väldigt mån om att ge dig en fantastisk upplevelse och service början till slut, och i det ingår min hjälp att utforma och ta fram bildprodukter så att du kan ha kvar bilderna från vår stund tillsammans i många år. Jag säljer inte bara digitala filer för att säkerställa att du kommer ha kvar bilderna på ett annat sätt än på något moln där de kanske tappas/glöms bort, och får se bilderna så som de ska bli sedda - i print! Genom mina noggrant utvalda leverantörer kan jag också garantera att bilderna ser ut som de ska - det kan jag inte om du beställer en billig fotobok genom ett konsumentlabb online.

Kan jag inte beställa egna produkter?

Bildfilerna du får av mig fungerar fint till egna mindre utskrifter som t.ex. fotokort eller posters upp till ca A4-A3 format och du får framkalla dem för privat användning så mycket du vill.


Redo för din fotografering?