Om Fröken G

personen bakom kameran

Gesche heter jag, hej! <3


Jag är en katt-tokig, tatuerad, queer och färgglad tysk med kärlek för (vegetarisk) mat, glitter och skogen. Jag kommer från Tyskland men bor nu strax utanför Stockholm tillsammans med min fru Johanna, vår bebis och våra två katter. Mitt namn uttalas ungefär som Geisha-chokladen.


Jag fotar för att jag vill göra världen lite vackrare, och jag har specialiserat mig på just boudoir och empowerment för att jag älskar att hjälpa folk fira sig själva och älska sig själva. Det är så fantastiskt roligt att få skapa magiskt vackra bilder som får mina kunder att se det vackra i sig. I vårt ätstörda och smalhetsiga samhälle finns det alldeles för många som hatar sina kroppar och sig själva, och jag vill hjälpa till med det lilla jag kan för att ändra på det. När jag själv efter många år av ätstörningar och självhat äntligen lärde mig att jag duger fint precis som jag är och att min kropp bara är en kropp och inte behöver vara "vacker" blev jag SÅ mycket lyckligare. Bilder som visar hur du ser ut, samtidigt som du ser hela din fantastiska personlighet skina, kan definitivt hjälpa med att få en bättre kroppsbild.


Jag jobbar därför kroppspositivt för att hjälpa dig med kroppsacceptans, dvs vi kommer hylla och visa upp din kropp som den är så att du förhoppningsvis känner att du faktiskt duger som du är. Man måste inte älska sin kropp, men det är toppen att kunna acceptera den utan att lägga så mycket vikt i hur den ser ut.

Alla kroppar är bra på sitt sätt, alla är vackra på sitt sätt, och ALLA är värda att fotas och firas!


Toppenbra service och en trygg känsla under fotograferingen är otroligt viktiga för mig som boudoirfotograf, så jag tar mig tiden att lära känna dig och hjälpa dig hitta exakt vad du vill få ut av fotograferingen. Jag vill att det blir allt du önskat dig. Därför tar jag bara ett fåtal kunder per månad och lägger ner mycket tid och kärlek på planering!


Några snabba fakta om mig:


  • Jag är en väldigt lugn, känslig och positiv person som har lätt till skratt, vilket gör mig lätt att umgås med och bra att ha i situationer som kan kännas nervösa eller stressande - som en boudoirfotografering ;) (personlighetstyp INFJ)
  • Min favorithobby är att bara ta det lugnt hemma - och binge:a tv-serier! Favoriter som jag kan se om och om igen är bl.a. New Girl, Brooklyn 99, Rupaul's Drag Race, Supernatural och Buffy the Vampire Slayer.
  • Jag ÄLSKAR fika som tyskan jag är, helst vegansk! Favoriter är choklad, surgodis... och kaffe som smakar kaka!
  • Fluffiga gulliga djur och allt som glittrar är det absolut bästa jag vet.
  • Date-nights innebär ofta att gå på burlesque- eller drag-show. Det är bara så härligt med allt glitter, färg och självkärlek, älskar! (Fast det var mest innan bebis, nu är vi glada om vi får en kväll ensam och får sova!)

Gesche fotad av fantastiska kollegan Jenny Drakenlind, 2019.